Sidhuvudbild

Jerusalem.jpg

KONSERT
Jerusalem ger en konsert hos
oss lördagen den 8 nov. Kl.19. För biljetter går du in på http://www.tickster.com/sv/events/y7gku4x6ep222k8/2014-11-08/jerusalem-gnosjo.
Välkommen!

Julkonsert.jpg

Stefan Lindgren Guds väldiga kraft!
Ef. 1:19-20 ” Och hur oerhört stor hans makt är i oss som tror, därför att hans väldiga kraft är verksam. 20 Med denna kraft verkade han i Kristus, när han uppväckte honom från de döda och satte honom på sin högra sida i himlen”

Paulus ber om att vi ska upptäcka den väldiga kraft som Gud har. För Paulus var hela det kristna livet fyllt av kraft. Gud är verksam i de kristna med sin väldiga kraft. Det finns ett bevis för att detta är sant. Det beviset heter Jesu uppståndelse. Samma väldiga kraft som var verksamhet vid Jesu uppståndelse verkar nu i oss. Jesu uppståndelse är det stora beviset på att det är Gud som har makten. Jesus sitter på Guds högra sida i den himmelska världen. Samma väldiga kraft som var i verksamhet i Jesu uppståndelse och himmelsfärd verkar nu i församlingen. Tänk vilka resurser! Vilka fantastiska möjligheter. Låt oss be att den helige Ande öppnar våra ögon så att vi ser vad vi har i Kristus.Gud välsigne dig!
Stefan Lindgren
Pastor i Pingstkyrkan, Gnosjö

På gång

2/11 10:00 Gudstjänst
Stefan Lundell
Lovsång.
Församlingsmöte.
on 5/11 15:00 Fabriken
Öppet på Fabriken för stora och små, mellan kl.15-18.
18:00 Onsdraget
Onsdraget på Fabriken.
18:00 Onsdraget PLUS
Vi träffas i Pingstkyrkan!
Mer
 

Välkommen

Programblad till våra samlingar för alla åldrar. Hoppas du kan hitta något som passar just dig.

Dagens bibelord

HIMLAwebb