Pingstförsamlingen Gnosjö

Julkonsert

41ED5BCD-0F41-4824-8B6C-5F63388FB994.jpg

Välkommen till julkonsert i vår kyrka
fredagen den 16 december.
En personlig och nära konsert där Putte Nelsson och Evelina Gard tillsammans med musikerna Magnus Ahlgren och Simon Liljeblad delar med sig av sina favoriter bland julpsalmer och sånger, blandat med egenskrivna låtar och moderna klassiker. I konserten kommer också Gnosjö gospel att delta med juldoftande sånger.

Häng med på en kväll som garanterat bjuder på fantastisk sång och musik, där berättelsen om julen står i centrum och där du kan slappna av, njuta och så klart sjunga med i en och annan av julens välkända och älskade sånger.

Varmt välkommen!

Biljetter finns att köpa på tickster.com Om du klickar på bilden ovan kommer du dit direkt.

Julvandring.png

På gång

fr 2/12 19:00 ungträff
Bibelstudium och träff för 13-22
Julbakning
Spara i din kalender
4/12 10:00 Gudstjänst
Stefan Lindgren Predikar
Ellen med Team
Nattvard
Söndagsskola
Spara i din kalender
on 7/12 18:00 Julvandring
För hela familjen
Spara i din kalender
Mer

Välkommen till oss!

Vi är glada för att du hittat till oss. Här kan du få reda på lite om vår församling. Det som är på gång hittar du i vår kalender. Vi har olika grupper för både barn, unga och vuxna. Du kan läsa om detta under fliken ”Verksamhet”.
Du är alltid välkommen till våra gudstjänster. Vi har inga krav på att du ska vara medlem för det men vi blir glada om du väljer att bli det någon gång.
Vi avslutar alltid gudstjänsterna med att ta en fika i vår församlingsvåning. Då finns möjlighet att få möta nya människor och prata om livet och lite av varje.
Varmt välkommen till vår kyrka och vår församling!

Ord från pastorn

22178EB7-7C50-44E7-B9EE-454EE91FD21B.jpg Om du klickar på bilden får du en hälsning från vår pastor Stefan Lindgren.

Församlingsbrev

Vill du ha vårat församlingsbrev, fyll i dina uppgifter nedan. Du kommer att få ett mail där du måste bekräfta prenumerationen. OBS.kan hamna i skäpposten.

87E73CB3-22AF-4570-AC2C-F70C9A13243B.jpeg Vi vill att vår församling ännu mer ska bli en lovsjungande församling. För att underlätta för alla som deltar i våra gudstjänster har vi nu gjort en lovsångslista på Spotify. Där lägger vi sånger som finns med i vår "lovsångsbank" som vi använder i våra gudstjänster. Vi hoppas den ska bli till välsignelse för dig. Du väljer själv om du vill skanna bilden med din Spotifyapp eller klicka på bilden så tar den dig vidare.

Dagens bibelord

Bibel.jpg


facebook-logga-1.JPG Klicka på logotypen så kommer du direkt till vår facebooksida.

instagramlogga.png Vi finns också på Instagram med namnet: pingstkyrkangnosjo

A58ED775-4CB1-4FF9-8D0C-391EA9435757.png

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in