Pingstförsamlingen Gnosjö

Varför Lyckeborg?

En förskola med mycket kärlek!

Vi har haft turen som föräldrar att ha förmånen att ha våra barn på Lyckeborg. När det var dags för oss att välja förskola, så hade vi Lyckeborg högst upp på vår önskelista på grund av att vi hört många positiva synpunkter om denna förskola.

Stämde då dessa synpunkter?

Helt klart JA, vi är så oerhört nöjda med Lyckeborg. Vi märker tydligt på våra barn att de fått en bra självkänsla på förskolan, vilket vi tror beror på att personalen är oerhört bra på att se & uppmärksamma alla barn.

Vi har även märkt en tydlig utveckling hos våra barn gällande språk, och hur man skall uppföra sig i stort. Bra är också att man är ute mycket i friska luften, där man hittar på olika lekar & äventyr.

Något som också är oerhört bra är att maten. Personalen på Lyckeborg bakar bröd och lagar all mat själva, vilket leder till en nyttig & energirik kost till barnen, och som dessutom barnen älskar. Peronalen är verkligen så bra, så man känner redan nu en saknad för hur det kommer bli att lämna förskolan när barnen blir äldre.

Eric Liljendahl

Den familjära förskolan!

Lyckeborg är en familjär förskola där alla känner sig välkomna. Gemenskapen som personalen skapar för barnen och oss föräldrar är något vi uppskattar och värderar högt.

Det bästa med Lyckeborg är att förskolan inte har enskilda avdelningar utan alla barn får leka tillsammans. Att förskolan är privat och har en kristen tro gör att den helt enkelt blir mer hemtrevligare för barnen.

Malin & Pierre Hill